• 1403/03/23

دومین جلسه هم اندیشی با بزرگان و معتمدین مناطق روستایی با هدف افزایش آگاهی و پیشگیری از خودکشی

دومین جلسه هم اندیشی با بزرگان و معتمدین مناطق روستایی باهدف پیشگیری از خودکشی و شبکه سازی مردمی در برنامه پیشگیری از خودکشی، با حضور رییس شبکه در روستای بایگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، دومین جلسه هم اندیشی با بزرگان و معتمدین مناطق روستایی باهدف پیشگیری از خودکشی و شبکه سازی مردمی در برنامه پیشگیری از خودکشی، با حضور رییس شبکه، بخشدار، مسوولین مراکز خدمات جامع سلامت بایگان، جانشین پلیس فتا، کلانتری منطقه، فرماندهی ناحیه مقاومت فیروزآباد و مدیر نهضت اجتماعی جوانان، مورخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ در روستای بایگان برگزار شد.
رییس شبکه در این نشست گفت: خودکشی به عنوان یک آسیب اجتماعی و یکی از علت های مرگ و میر در جامعه ما، پدیده ای چند علتی است و از جمله علل مهم اقدام به خودکشی را می توان؛ اختلافات خانودگی، مشکلات عاطفی، مشکلات اقتصادی، مشکلات روحی و جسمی و مشکلات تحصیلی و غیره نام برد.
وی افزود: از منظر جامعه شناختی خودکشی بیش از آنکه یک پدیده فردی باشد یک پدیده فرهنگی، اجتماعی است و یا به عبارت بهتر یک آسیب اجتماعی است و دلایل آن را باید در ساختار و مناسبات اجتماعی جستوجو کرد. لذا با توجه به ارتباط تنگاتنگی که بین فرد و جامعه وجود دارد ساخت و روابط اجتماعی بر افراد تاثیر می گذارد و در واقع رفتارهای فرد بازتابی از ساختار و مناسبات اجتماعی هر جامعه است.

این مقام مسوول خاطر نشان کرد: در کنار اهتمام جدی دولت بر کاهش مشکلات معیشتی، اقتصادی و اجتماعی مردم تمرکز بر برنامه جامع آموزش محور و ارتقاء سطح مهارت های زندگی به ویژه؛ آموزش مهارتهایی چون؛ افزایش تاب آوری و کنترل خشم، نحوه تعامل والدین با فرزندان و غیره، همراه با استمرار و وحدت رویه در اجرای برنامه های آموزشی پیشگیری و مداخله در خودکشی در جامعه و به ویژه مدارس و سایر محیط های دانشگاهی و آموزشی کشور در جهت پیشگیری و کاهش آمار خودکشی، تاثیر بسزایی خواهد داشت.