شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد
بازدید شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فیروزآباد
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد، در راستای حفظ و ارتقا سطح سلامت در جامعه، شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فیروزآباد، کارشناس مسوول بهداشت محیط شبکه با اعلام این مطلب گفت: هدف از اجرای این طرح بررسی وضعیت بهداشت فردی، عمومی و ارتقای هر چه بیشتر وضعیت سلامت این مراکزاست.
«علی یار ترابی» با بیان اینکه این طرح با حضور هشت گروه دو نفره از بازرسان بهداشت محیط، به صورت سرزده از ساعت ۱۹ تا ۲۳ در مناطق مختلف فیروزآباد اجرا می شود، افزود: بازرسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، نکات موردنظر را بررسی و آموزشهای لازم را به متصدیان ارائه میدهند.
او اضافه کرد: در این طرح ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه صنوف حساس، موارد مربوطه به بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، بهداشت مواد غذایی و مواد اولیه، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح کنترل میشود.
وی؟؟؟ ادامه داد: در بازدید شب گذشته از ۱۴۶ مرکز حساس تهیه و عرضه مواد غذایی از جمله بیرون بر، فست فود، نانوایی، کبابی، کافی شاپ و چایخانه بازدید و بررسیهای لازم انجام شده است.
ترابی از نامطلوب بودن وضعیت بهداشتی ۱۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این بازدیدها خبر داد و گفت: با توجه به تخلفات موجود، به متصدیان این مراکز اخطار ۴۸ ساعته برای توقف فعالیت و غیر فعال کردن واحد صنفی داده شده است تا نسبت به برطرف کردن نواقص بهداشتی اقدام کنند و پس از مهلت مقرر نیز پیگیریهای لازم انجام میشود.
کارشناس مسوول سلامت محیط مرکز بهداشت فیروزآباد، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، مراتب را برای پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.